Mednarodna krščanska ambasada Jeruzalem info@icej.si

Odkrijte resnico

Razumevanje edinstvene Božje volje za Izrael

Izobraževanje o edinstvenem klicu Izraela

ICEJ preko tiska, radijskih oddaj in elektronskih medijev izobražuje kristjane po celotnem svetu o edinstvenem klicu Izraela, njeni politični situaciji in družbenih izzivih.

Vabimo vas, da pridobite globlje razumevanje Božjega načrta za judovsko ljudstvo.

Krščanski sionizem

Krščanski sionizem na podlagi Biblije uči, da je zaveza, ki jo je Bog sklenil z Abrahamom, veljavna še danes in da nad judovskim ljudstvom ostaja že napisana usoda. Pri vrnitvi Judov v domovino, ki jim jo obljublja Biblija, obstajajo različni zahtevni politični, družbeni in teološki pogledi, ki jih moramo razumeti in tudi pravilno nasloviti.

Novice, radio in televizija

Slednji so najboljši načini, kako ostati obveščen o trenutnem dogajanju v Izraelu. Naša poročila o najnovejših dogodkih iz dežele so brezplačno dostopna preko elektronskih sporočil, video posnetkov, revij in radia. Pridružite se tisočerim kristjanom po svetu in poskrbite, da bodo vaše molitve za Izrael v teku s časom in skladne s trenutnimi potrebami.

Novice slovenskega ICEJ-a

Slovensko predstavništvo ICEJ-a pripravlja različne vsebine za družabna omrežja in občasne novice, ki jih pošiljamo po e-pošti. Sledite nam na omrežju Facebook ali se naročite na prejemanje novic.

Dogodki

ICEJ je verjetno najbolj poznan po vsakoletnem prirejanju krščanskega praznovanja šotorskega praznika. Gre za multikulturni dogodek, ki pritegne na tisoče romarje v Jeruzalem z namenom učenja, slavljenja in molitve. Razen tega se ICEJ-evi govorci udeležujejo in vodijo vodene oglede, seminarje in konference po celotnem svetu.

Tisk

Preglejte našo revijo, Beseda iz Jeruzalema, ali pa se prijavite za dodatne novice, komentarje in učenja iz Izraela, ki vključujejo zvočne posnetke preučevanj Božje besede ali pa poddaje. Odkrijte več o našem zgodovinskem partnerstvu s krščansko izdajo enega najbolj poznanih izraelskih podnapisov The Jerusalem Post, lahko pa se prijavite tudi na novice Grafted, našega službovanja za mlade.

ICEJ-eva trgovina

ICEJ-eva spletna trgovina ponuja pravo bogastvo virov knjig, posnetkov ter CD-jev, ki vključujejo učenje, posnetke s seminarjev in izraelsko slavilno glasbo.

Vključite se

Pridružite se svetovnemu naraščajočemu toku kristjanov, ki jim je skupna ljubezen in skrb do Izraela, ter razumevanje biblijske pomembnosti zbiranja Judov v deželi njihovih očakov. Poglejte si, kako lahko izrazite podporo do Izraela.