Mednarodna krščanska ambasada Jeruzalem info@icej.si

Vključite se

Pokažite svojo podporo Izraelu

Načini podpore ICEJ-a

ICEJ stoji v prvi vrsti naraščajočega toka kristjanov s celega sveta, ki jim je skupna ljubezen in skrb za Izrael ter razumevanje biblične pomembnosti zbiranja Judov v deželi njihovih prednikov.

Vabljeni ste, da se nam pridružite pri prizadevanju za podpiranje Izraela, učenju resnice in zavzemanju za pravico.

Z

Denarna podpora Izraela

Podpirajte neprestano delo in pričevanje ICEJ-a s tem da nam pomagate financirati naše glavne dejavnosti, s katerimi dosegamo izpolnitev našega klica – podpiranje Izraela, učenje cerkve in zavzemanje za pravico. Prispevki nam pomagajo vzdrževati sklad za nujne projekte in se lotevati novih načinov, kako lahko podpremo Izrael v teh težkih dneh.

Molitev za Izrael

V poznih sedemdesetih je bil ICEJ dobesedno rojen v molitvi. Zamisel se je porodila skupini kristjanov iz šestih držav, ki so se redno dobivali, da bi molili za Izrael. Vedno smo cenili pomembnost molitve in posredovanja, zato še vedno spodbujamo in organiziramo molitve za Izrael po celotnem svetu.

Ostanite obveščeni z našo brezplačno revijo

Prijavite se za prejemanje vaše kopije naše mesečne revije Beseda iz Jeruzalema. To je vaše okno v globlje razumevanje Izraela, Biblije in ICEJ-evega obširnega službovanja po celem svetu.

Gostite ICEJ-ev dogodek v vaši cerkvi

ICEJ je zavezan k učenju resnice o Izraelu in pomoči cerkvi, da bo ta razumela čudovito zvestobo Boga preko izpolnitve Njegovih obljub do judovskega ljudstva. Stopite z nami v stik in gostite ICEJ-ev dogodek v vaši cerkvi.

Prostovoljstvo

Mednarodna krščanska ambasada v Jeruzalemu vedno išče predane vernike, ki jih zanima prostovoljno delo v Izraelu.